Voorstellen

Marleen Timmers Class A1 qualified PGA Holland golfprofessional

Door mijn vooropleiding (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) en mij passie (Golf) te combineren heb ik nu het meest fantastische beroep dat ik me kan voorstellen.
Voor mij was het behalen van mijn diploma Golfprofessional geen eindstation. In een vak waarin je andere mensen iets wilt leren ben je zelf nooit uitgeleerd. Ik heb daarom een vervolgopleiding tot hoofdprofessional (A-Professional) gevolgd en daarna diverse na- en bijscholingen bijgewoond.

pga_logo_nw_cmyk.jpgMijn PGA-kwalificatie op dit moment is A1. Door steeds op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen ontdek ik nog steeds andere manieren om mijn lesstof over te brengen. Het is een uitdaging om de beste manier te vinden voor iedere leerling.

Bij lesgeven geldt: geduld is een goede zaak. Dit geldt niet alleen voor mij als leraar maar ook voor u als leerling. Vaak wil men te snel te veel bereiken. Het leren gaat stap voor stap waarbij men ook bereid moet zijn om fouten te maken. Men gaat soms een stap achteruit voordat men weer een aantal stappen voorruit kan zetten. Belangrijk is dat men het oefenen ook leuk vindt en geniet van het leerproces. Mijn motto is niet voor niets:
Practice with a smile is the key to succes!