Tao

De Taoboerderij

De Taoboerderij is een initiatief van Annemarie Koenen, samen met Marleen Timmers, Isabel Timmers (geen familie, wel soulsisters), Han Jansen en Dick Veenman. Een fijne, kleinschalige plek in het zuiden-oosten van Nederland voor iedereen die Tao traint of daar meer van wil weten en voor Vallei-vrouwen en -mannen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Ft%2Fd%2Fm%2Ftemp-tfjcnfnqyzedlxaxacda%2F2nv8hu%2FLogo-Taoboerderij-RGB-mail14296.png

Iedere maandagavond en donderdagochtend is er Tao to do, waar we samen chi kungs en/of helende klanken, meditaties doen, maar ook een mooi gesprek voeren mocht dat van belang zijn. Je kan je per keer inschrijven en het is voor iedereen toegankelijk.  Bij mooi weer gaan we lekker naar buiten.

Ook kun je op de Taoboerderij terecht voor een true conversation. Je kunt er kennismakings- of verdiepingsdagen Taotraining volgen (ook voor kinderen!). Of aansluiten bij een Taocirkel en zo samen de seizoenen beleven.

Taotraining

Wil je het trainen op de Taoboerderij combineren met prachtige zeer uitgebreide trainingen van Taotraining, waarin mijn sifu Reinoud Eleveld je meeneemt in de achtergronden en de uitleg over Taotraining maar waar je ook veel mooi meditaties vindt dan kun je deze modules via deze site met een korting van €50 aanschaffen.
Ik heb zelf de afgelopen 7 jaar bij Reinoud getraind en heel veel van hem geleerd en mijzelf onder zijn leiding verder ontwikkeld.

Module 1; Het innerlijk landschap
Module 2; Seksule Kung Fu
Module 3 True Heart
Module 4; Parelbewustzijn