Iron Shirt Zomertrainingen

Vorige maand ben ik voor het eerst weer naar Spanje geweest om een Iron Shirt wintertraining te geven. Het gaf mij zoveel energie om te zien hoe de intens trainende golfers stappen vooruit gingen in zowel hun techniek als in hun mentale vaardigheden. Heerlijk!!!
Ik heb dan ook geen zin om te wachten tot de volgende winter maar bied in de zomer ook twee trainingen aan in Duitsland.

De hele trainingsopbouw en de inhoud van het programma zijn niet gebouwd op inspanning, maar op ontspanning; onze deelnemers, ongeacht hun leeftijd, gaan blozend en uitgerust weer naar huis.
Van zondag 17 t/m vrijdag 22 juli 2022 kun je met mij mee naar Golfclub Rheine Mesum voor een Iron Shirt training: Getraind Zelfvertrouwen (Basic)
Iedereen met een handicap van 36 of lager kan hieraan deelnemen.
Onder mijn leiding ga je werken aan alle Basic Fundamentals van Iron Shirt of Golf, we werken voor 50% aan het mentale gedeelte en voor 50% aan een stabielere techniek. Dit doen we zowel in het slijpen (driving range en putting green), als tijdens het spelen op de baan iedere middag en zeker ook tijdens het strijden op de slotdag.

Meer informatie over deze reis vind je HIER

In deze training gaan we verder werken aan alle Basic Fundamentals van Iron Shirt of Golf en ga je verder met de Advanced Fundamentals.
Behalve de swing en het putten krijgen in deze reis ook de diverse aspecten van het short game aandacht.

Meer informatie over deze reis vind je HIER