BioSwingDymanics

We moeten onderscheid maken in de feiten en fictie. Er bestaan misvattingen in overvloed over de golfswing. Het probleem ligt in het feit dat 99% van alle golfinstructie juist is, maar niet alles voor jou toepasbaar is.

Wat is de functie van de golfswing?
De functie van de golfswing is om consistent het clubhoofd op de gewenste swingbaan te krijgen met de maximale snelheid, terwijl we de bal raken op de sweetspot, haaks op het gekozen doel.

Kent u het gevoel dat u soms ‘vast’ zit met uw golfswing? Dat de golfprofessional bewegingen van u verlangt waar u niet tot in staat bent? Voldoet u niet aan het ‘ideale plaatje’ welk een boekje of filmpje u laat zien?

BioSwingDynamics
Hier komt BioSwingDynamics om de hoek kijken. Er bestaat namelijk geen ‘ideaal plaatje’! Wel kunnen we door middel van een aantal testen bepalen wat UW blauwdruk van het ideaal plaatje is.

Ongeveer een jaar geleden ging ik voor het eerst naar de cursus van Mike Adams over BioSwingDynamics en ik was meteen razend enthousiast. Eindelijk een manier waarmee ik kon meten welke swing bij welke leerling past!!! We weten allemaal dat niet ieder lichaam hetzelfde is. Waarom proberen dan toch zoveel mensen wel dezelfde swing te maken? Laat HET ideaalplaatje los en ga samen met mij op zoek naar UW ideaalplaatje. U zult ervaren dat het eerst wat vreemd is misschien maar dat het uiteindelijk ervoor zorgt dat u veel MOEITELOZER gaat swingen, waardoor het ook makkelijker herhaalbaar wordt.
In dit proces maak ik gebruik van Force Plates van Smart2Move.

De Force Plate meet de gewichtsverdeling en drukverdeling gedurende de golfswing. In combinatie met uw BioSwingDynamics (blauwdruk) weten we exact of jij op de juiste, meest efficiënte manier gebruikt maakt van uw lichaam.

Waarom gokken als we het ook kunnen meten?!

Ik ben een gecertificeerde BioSwingDynamics en Smart2Move golfprofessional die gebruikt maakt van de Force Plates. 

Deze kennis combineer ik vervolgens ook nog met wat ik geleerd heb over skeletstructuren in de swing. Deze kennis uit de Martial Arts is slechts bij een 20-tal professionals in Nederland bekend, deze vormen samen met een aantal trainers/coaches het platform Iron Shirt.
IJzeren Hemd of skeletstructuur zorgt ervoor dat u verschillende lichaamsdelen in een zodanige positie zet dat u GEEN spierkracht hoeft te gebruiken om de positie te behouden gedurende de swing. Dat is altijd, maar zeker ook als u wat ouder wordt, een enorm voordeel.
Spieren kun je meer of minder aanspannen, kunnen moe worden gedurende de ronde maar een skeletstructuur blijft altijd hetzelfde.

Heb ik nu de aandacht? Wie wil er meteen mee aan de slag?
De winter van 2018/2019 is het ideale moment!!